fbpx
Meny Stäng

Inbjudan till REFLECT-projektet

NU går REFLECT-projektet in i nästa fas. Vi har öppnat intresseanmälningarna för skolor, lärare och elevhälsopersonal. Vill ni vara med och utveckla elevers socioemotionella och exekutiva förmågor och färdigheter i ett vardagsnära arbete på skolan? Vill ni öka trygghet, studiero, skolanknytning och skolnärvaro?

Var med och bidra i utprövningen och ta del av en kostnadsfri utbildningsinsats under våren 2021. Vi kommer att välkomna ett begränsat antal skolor. Målgruppen är elever i åldersspannet 8-12 år. Mer information finns i videon.

Intresseanmälan till: petri@skolutvecklarna.se

Publicerad iElevhälsa, Förebyggande arbete, Förmågor, REFLECT, Socioemotionellt lärande, Undervisning

1 kommentar

  1. Carina Eriksson

    Projektet ligger i linje med den utveckling vi arbetar med på skolan. Vår utmaning är att på bästa sätt motivera våra elever. Vi har en bit kvar vad gäller det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.