fbpx
Meny Stäng
Petri Partanen

Boka Petri Partanen som föreläsare

Petri Partanen är en uppskattad och efterfrågad föreläsare i förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och inom elevhälsa. Petris föreläsningar och utbildningar kan tas del av såväl fysiskt på plats, digitalt direktsänt och förinspelat. Det kan röra sig såväl om enstaka tillfällen som processinriktade skräddarsydda utbildningar över tid. Petri förankrar han alltid kunskaperna i praktiska igenkännbara situationer i vardagen, i vetenskaplig grund och föreläser på ett lättsamt sätt. Efter Petris föreläsningar ska deltagarna kunna få med sig idéer att undersöka och pröva i praktiken.

Teman som Petri utbildat kring de senaste åren berör t ex: ”Att utveckla främjande och förebyggande elevhälsoarbete”, ”Handlednings- och samtalsmetodik”, ”Att utveckla elevers förmågor i lärandet i förskola och skola”, ”Att främja elevers studiestrategier i undervisningen”, ”Att utveckla arbetet med tillgänglighet, variation och differentering i lärandet”, ”Från metakognition och självreglering till att främja elevers studiestrategier i undervisningen”, ”Strategiskt perspektiv på att leda elevhälsoarbete”, ”Elevhälsoteamsutveckling”, ”Att främja barns förmågor i förskolan genom leken”, med mera.

Senaste tre åren har Petri fått 4.8 i snittbetyg på en femgradig skala i samband med föreläsningarna. Sagt om Petri som föreläsare:

”En grym föreläsning som satte fingret på vad vi behöver utveckla på skolan, och hur vi kan göra det!” Rektor, 7-9-skola.

”Tydlig och inspirerande föreläsning. Mycket inspirerande och tydliga bilder som resulterade i en förståelse på ett djupare plan. BRA!” Speciallärare, F-6.

”Mycket lätt att följa digitalt. Ett proffs som anpassat föreläsningen till det digitala. Hög vetenskaplig nivå. Varvade teori med praktiska exempel. Lätt att ta till sig.” Lärare, gymnasiet.

Kontakta oss för förfrågningar genom att klicka här!