fbpx

Vårens föreläsningar och fortbildningar – missa inte chansen till elevhälsoutveckling!

KURSER - UTBILDNING - FÖRLAG

Vårens föreläsningar och fortbildningar – missa inte chansen till elevhälsoutveckling!

Några av vårens kursnyheter är ”Att utveckla det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet”, samt en processinriktad ”Elevhälsoteamsutveckling” för att utveckla EHT-arbetet under våren tillsammans med Petri Partanen, samt den efterfrågade ”Dynamisk kartläggnings- och utredningsmetodik”.

  • Årets första kurs sker 17 januari 2022 då vi anordnar utbildningsdagen ”Att utveckla det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet” med Petri Partanen. Ta del av hur man bygger ett framgångsrikt elevhälsoarbete ur ett helaskolan-perspektiv.
  • Dagen därpå den 18 januari anordnar vi ”Elevhälsoteamsutveckling – en fördjupningsdag för EHT”, under ledning av Petri. Till denna dag erbjuds deltagande EHT:r också möjlighet till fortsatt arbete i en process tillsammans med Petri under våren, via lärplattform.
  • 24-26 januari genomför vi sedan åter vår kurs i ”Handlednings- och samtalsmetodik för specialpedagoger, speciallärare mfl”
  • Vidare återkommer 15-16 mars äntligen ”Fördjupningskurs i Dynamisk kartläggnings- och utredningsmetodik” för specialpedagoger, speciallärare och logopeder. Utveckla ditt arbete med pedagogiska kartläggningar, observationer och utredningar av barn och elevers behov av stöd.

Vi är också glada över att framöver kunna erbjuda utbildningar av hög kvalitet digitalt med direktsända webbinarier, förinspelade föreläsningar, processinriktat arbete över tid via lärplattform, samt givetvis när förhållandena tillåter utbildning på plats.

Läs mer om kurserna här: https://skolutvecklarna.se/aktuella-kurser/

Dela gärna inlägget till någon du tror kan vara intresserad. Använd knapparna nedan.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

×