fbpx

Föreläsning i Österbotten om elevhälsa ur ett hela-skolan-perspektiv

KURSER - UTBILDNING - FÖRLAG

Föreläsning i Österbotten om elevhälsa ur ett hela-skolan-perspektiv

I videon nedan kan du ta del av intervjuer från min föreläsningsdag på Österbottens elevvårdsdag i Norrvalla, Vörå, Finland.

Jag berättar inledningsvis om hur begreppet elevhälsa i Sverige uppstod från de tre spåren elevvård, skolhälsovård och pedagogiskt arbete. Under dagen arbetade vi med att vässa elevhälsoarbetet utifrån ett hela-skolan-perspektiv, med föreläsning varvat med processinriktat arbete i mindre grupper.

Jag såg ett fantastiskt engagemang hos deltagarna, och det var spännande att få ta del av glädjeämnen och utmaningar i elevhälsoarbetet. Tack för att jag fick komma! Vi fortsätter att utveckla elevhälsan, tillsammans!

Foto och klippning av oerhört kompetente Stefan Westergård. Och ett fint arrangemang av Åbo Akademi, Vasa, Finland.

 

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

×