fbpx

Nytt webbinarium om Digibility idag (torsdag 2:a maj) kl 16.00

KURSER - UTBILDNING - FÖRLAG

Nytt webbinarium om Digibility idag (torsdag 2:a maj) kl 16.00

Vi vill tipsa om att det fortfarande finns platser på webbinariet om Digibility, idag torsdagen 2:a maj, kl 16.00-16.45. På webbinariet kommer Petri Partanen att visa hur Digibility fungerar och hur det kan användas i både kartläggnings- och utredningsarbete kring elever i behov av stöd, men också i främjande och förebyggande arbete som kompetensutvecklingsplattform kring frågor som rör hur elevers varierande kognitiva förutsättningar inom t ex arbetsminne, metakognition, uppmärksamhetsreglering och problemlösningsförmåga påverkar lärandet. Anmälan sker via följande formulär: https://forms.gle/wmb9wXHJLKYUcDWc7

Du kan läsa mer om Digibility här: www.digibility.se

Välkomna!

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar

×